Clicky Web Analytics

14 ноември, 2007

Любопитни новини: Индиец се ожени за кучка


Индиец се ожени за куче с надеждата да се спаси от „кучешкото проклятие“, поради което е станал инвалид - това е една от водещите любопитни новини на РИА Новости.

Проблемите със здравето на 34-годишния ратай Селвакумар от село Вилакулам в южната част на Индия започнали преди около петнадесетина години, след като той зверски убил две изпречили му се на пътя кучета.

Няколко дни по-късно му станало лошо, Селвакумар започнал да губи слуха си и не можел да ходи, започнал силно да заеква. Лекарите му помогнали да се изправи на крака и сега Селвакумар може да ходи с помощта на бастун, но здравето му така и не се възстановило. В отчаянието си инвалидът се обърнал към астролози и прорицатели, които му обяснили, че е станал жертва на уроки, направена му от убитите животни. Казали му, че единственият начин да се спаси от проклятието е да се ожени за куче.

След дълго търсене „женихът“ спрял избора си на 4-годишно женско куче от неопределена порода. Брачната церемония е преминала в съответствие с всички канони на индуизма.
*
Източник: Dnes.bg