Clicky Web Analytics

19 февруари, 2008

Любопитни новини: Пастор зове за секс



Църковен пастор от Флорида наставлява омъжените членове на неговото паство да правят секс всеки ден от месеца, съобщава "Ананова". Предизвикателството за ергените и момите е обратното - да се въздържат от секс 30 дни.

Пол Уирт, главен свещеник на църква в Ибор Сити, твърди, че секс маратонът би могъл да намали броя на разводите. "Двойките в цяла Америка трябва да запазят своите отношения", твърди духовният наставник. "За женените изглежда сексът е добър проводник на стабилни отношения, но когато си самичък, изглежда мисълта за това те обсебва изцяло и искаш колкото може повече секс, като този факт пречи на изграждането на наистина здравословна и пълноценна връзка по-късно, когато се ожениш", допълва той.

Църквата на пастора описва себе си като "обикновена, съвременна християнска църква" и търси последователи основно сред млади семейства и работещи в града професионалисти.

Предишните проповеди на Пол Уирт включвали филма "Шрек Трети", за да демонстрират какво се случва, когато вярваме в Господ.

*
Източник: Ананова
Снимка: faithcolumbuswi.org