Clicky Web Analytics

05 септември, 2007

Кондом в бира шокира руснак


Московчанин възнамерява да съди популярна руска фабрика за бира, защото купил бутилка с пиво, в която спокойно плувал презерватив.

Пишман купувачът е решил да подаде иск за компенсация в размер на 1,432,101 евро (или 50,000,000 рубли) за нанесени морални щети.

Миналата година през август руският гражданин с фамилия Павлов си купил от квартален магазин кашон с бири, но с отвращение установил, че в една от бутилките има не само презерватив, а и опаковката му.

Според адвокатката на Павлов експерти са установили, че „външните предмети са попаднали в бутилката с бира именно в предприятието“.

„Потребителят е получил тежка морална травма и сега не може да употребява напитки, произведени в завод, от страх, че ще открие външни предмети и ще се отрови. Клиентът ми се обърна към психолог и сега ходи на курс по психотерапия“, казва адвокатката на Павлов пред руските медии.
Страхът от кондоми вероятно ще разбие живота на Павлов, тъй като той ще може да пие само домашен самагон и да не използва презерватив по време на полов акт. А всички знаем, че това може да бъде опасно...
* Източник и снимка: Dnes.bg