Clicky Web Analytics

11 септември, 2007

Евреин се развежда, жена му станала проститутка. Пак.


Израелски бизнесмен иска развод, защото съпругата му отново решила да стане проститутка, пише днес авторитетният всекидневник „Маарив“.

Необичайната любовна история започнала преди шест години. Бизнесменът отишъл в публичен дом в Тел Авив и толкова се влюбил в една от проститутките, че решил да я откупи от сводника й.

Сделката станала за 5 хиляди долара. Знойната еврейка се омъжила за „спасителя си“ и му обещала, че е зарязала завинаги древния занаят.

От своя страна мъжът й направил всичко възможно тя да е щастлива - дори не било нужно тя да си търси нова работа, тъй като той печелел достатъчно. След известно време обаче нещата се променили - бизнесменът започнал да се оплаква, че жена му често ходела в Тел Авив. В началото тя се оправдавала, че се среща с приятелки. Чашата обаче преляла, когато палавата съпруга започнала да се прибира след полунощ.

Мъжът наел частен детектив, който доста бързо му съобщил трагичната вест- младата красавица отново работела в „салон за масажи“ в Тел Авив.

Според „Маарив“ палавницата вежливо обяснила на мъжа си, че той не я задоволявал сексуално и на нея вече й е омръзнало да стои сама вкъщи.

Бизнесменът се обърнал към съда с искане да получи развод.
*
Източник: Dnes.bg