Clicky Web Analytics

06 август, 2007

Американец прави секс с пътни знаци


Компрометиращи видеозаписи, на които се вижда как 60-годишен американец прави секс и се самозадоволява над пътни знаци, откриха полицаи от град Су Фолс в щата Южна Дакота, съобщи Jalopnik.

Всичко започнало, след като Питър Дилс бил заловен да се разхожда гол в чужд двор. Последвал обиск, при който изскочили и записите. На Дилс били направени шест акта за непристойно поведение, той ще бъде съден и за влизане с взлом.

Интересна история с пътни знаци се разиграла и в намиращото се на брега на Балтийско море шведско градче Худиксвал. Наблюдателен шофьор забелязал, че под табелата означаваща "Пътят води до кей или бряг, стои поясняващ надпис - "Не важи за автомобили с пропуск". Озадачен той погледнал дали във водата все пак няма коли с пропуск, но не не видял нищо такова.

Вероятно, работниците от пътната служба първоначално имали идеята да поставят два знака - един влизането или паркирането забранено и втори - предупреждаващ за опасността. Поради някаква причина обаче едната табела не била сложена и така се стигнало до куриоза. Другата възможност е голямата жега, налегнала и Швеция, да е причината за майтапа.
*
Източник: Dnevnik.bg